رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

تولید رنگ خوراکی طبیعی توسط پژوهشگران پیام نور

11:01 - 10 بهمن 1395
کد خبر: ۲۷۳۲۰۹
دسته بندی: جامعه ، عمومی
رنگ خوراکی طبیعی توسط پژوهشگران پژوهشکده پوشش‌های نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد تولید شد.
به گزارش گروه جامعه ،تعدادی از محققان با بهره‌گیری از توان پژوهشی پژوهشکده نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد و گروه تحقیقاتی خود موفق به ساخت و تولید رنگ خالص و پایدار شده‌ی خوراکی از چغندر قرمز (جداسازی آنتوسیانین از چغندر قرمز) شدند.

استفاده از رنگ طبیعی ؛ جایگزین ایده آلی برای رنگ‌های شیمیایی است که به‌سلامت انسان آسیب نمی‌رساند.

این عصاره بدست آمده دارای ویژگی‌هایی نظیر ضد سرطان است که در آن وجود ماده‌ی آهن که یکی از نیازهای اساسی بدن است وجود دارد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *