خبرگزاری میزان- علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت و هیئت همراه با حضور در آشپزخانه مرکزی ابوتراب کربلای معلی، از نحوه چگونگی فرایند طبخ و توزیع غذا برای زائران اربعین بازدید کردند؛ ۲۰۰ هزار پرس غذا در این ایام برای زائران طبخ می‌شود.
تاریخ انتشار: 20:07 - 29 مهر 1398
- کد خبر: ۵۶۰۷۹۰

‌طبخ و توزیع ۲۰۰ هزار پرس غذا در آشپزخانه‌های حج و زیارت برای زائران اربعین

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت و هیئت همراه با حضور در آشپزخانه مرکزی ابوتراب کربلای معلی، از نحوه چگونگی فرایند طبخ و توزیع غذا برای زائران اربعین بازدید کردند؛ ۲۰۰ هزار پرس غذا در این ایام برای زائران طبخ می‌شود.
 
امسال سازمان حج و زیارت به غیر از وظایف محول شده در حوزه کمیته ثبت نام و اعزام و امداد و راهنمایی زائران، در حوزه طبخ و توزیع غذا در روز‌های پس از اربعین نیز به ارائه خدمات پرداخته است.
 
آشپزخانه‌های مرکزی سازمان در شهر‌های کربلا و نجف به دستور رئیس سازمان از ظهر روز اربعین به طبخ غذا در وعده‌های صبحانه، ناهار و شام در هر روز برای زائران مبادرت کرده اند و این طبخ و توزیع طی روز‌های جاری نیز ادامه می‌یابد. 
 
بنابر برنامه ریزی‌ها ۲۰۰ هزار پرس غذا در این ایام از سوی سازمان حج و زیارت به زائران اربعین حسینی تقدیم می‌شود.
 
 
انتهای پیام/
۱) نظرات ارسالی شما، پس از تایید توسط خبرگزاری ​میزان​ ​در سایت ​منتشر خواهد شد​.​
۲) خبرگزاری میزان٬ نظراتی را که حاوی توهین، هتاکی و افترا باشد را منتشر نخواهد کرد .
۳) لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید .
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود ، پس از تعیین تکلیف نظر موضوع به اطلاع شما خواهد رسید .
نام:
ایمیل:
* نظر:
خدمات الکترونیک داخل خبر
رئیس قوه قضاییه
خدمات الکترونیک داخل خبر
رئیس قوه قضاییه
آخرین اخبار گروه جامعه
خدمات الکترونیک داخل خبر
رئیس قوه قضاییه
بین الملل-جامعه-داخلی
بین الملل-جامعه-داخلی
بین الملل-جامعه-داخلی
معرفی قضات نمونه
جامعه-زندانیان