طرز تهیه سیب‌زمینی تنوری

5:50 - 24 اسفند 1399
کد خبر: ۷۰۹۶۶۵
سیب زمینی تنوری یک غذای ساده و خوشمزه است که در صورت رعایت نکاتی می‌توان آن را به عنوان یک غذای رژیمی نیز استفاده کرد.
_ نمناک نوشت: برای تهیه سیب زمینی تنوری روش‌های مختلفی وجود دارد و ما در این دستور تهیه تلاش کردیم سالم‌ترین و ساده‌ترین طرز تهیه سیب زمینی تنوری رژیمی را به شما آموزش دهیم.
 

مواد لازم سیب زمینی تنوری:

مواد لازم برای ۳ نفر

سیب زمینی ۵ عدد متوسط
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
پودر پاپریکا به میزان لازم
زرد چوبه به میزان لازم
 

طرز تهیه سیب زمینی تنوری:

مرحله اول

در همین ابتدای کار فر را به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه روش کنید و در این مدت به سراغ آماده کردن سیب زمینی‌ها بروید.
 

مرحله دوم

برای آماده کردن سیب زمینی‌ها ابتدا باید آن‌ها را به خوبی شسته و پوست آن را بگیرید و سیب زمینی را به صورت خلالی درشت خرد کنید و کنار بگذارید.
 

مرحله سوم

سپس یک ظرف گود را انتخاب کرده و سیب زمینی‌ها را به همراه مقداری نمک، پودر سیر، فلفل، پودر پاپریکا و زرد چوبه اضافه کنید و بعد از آن ۲ قاشق روغن زیتون را اضافه کرده و به خوبی سیب زمینی‌ها را آغشته کنید.
 

مرحله چهارم

در این مرحله سیب زمینی‌های آغشته به ادویه و روغن زیتون را درون سینی فر می‌چینیم و به مدت نیم ساعت درون فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار می‌دهیم.
 

مرحله پنجم

بعد از گذشت نیم ساعت اگر سیب زمینی‌ها برشته و خوش رنگ شده بودند آن‌ها را از فر خارج کنید و به همراه سس گوجه فرنگی نوش جان کنید.
 

نکات تهیه سیب زمینی تنوری:

اگر از فر‌های برقی استفاده می‌کنید دمای فر را روی ۱۸۰ درجه قرار دهید، چون فر‌های برقی گرم‌تر می‌باشد.
 
در صورت تمایل در مرحله آخر می‌توانید بعد از برشته شدن سیب زمینی‌ها مقداری پنیر پیتزا روی سیب زمینی‌ها ریخته و دوباره درون فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
 
از طبقه بالای فر که حرارت بیشتری دارد استفاده کنید تا سیب زمینی‌ها برشته‌تر شود.
 
در صورت تمایل می‌توانید از مقداری آویشن هم استفاده کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد سیب زمینی تنوری

سیب زمینی تنوری جزو غذا‌های رژیمی میباشد.
 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
 
سیب زمینی تنوری را می‌توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد.

برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *