برخورد قانونی با شرکت‌های متخلف تولید فرآورده‌های غذایی/ اعلام نحوه رسیدگی به تخلفات شرکت‌ها

14:13 - 11 خرداد 1394
کد خبر: ۵۲۷۱۳
دسته بندی: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان: مدیر کل فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، نحوه صدور مجوز بهداشتی شرکت‌های تولید فرآورده‌های گوشتی را اعلام کرد و از برخورد قانونی با شرکت‌های متخلف تولید فرآورده‌های غذایی خبر داد.
به گزارش ، هدایت حسینی در خصوص مشکلات فرآورده‌های سوسیس و کالباس، همچنین اعلام اسامی شرکت‌های متخلف لبنی، گفت: تمامی مجوزهای بهداشتی آن دسته از کارخانجات تولیدی فرآورده‌های گوشتی از قبیل سوسیس و کالباس و...، بر اساس احراز شرایط بهداشتی واحد تولیدی و مطابق با ضوابط و استانداردهای ملی مربوطه، صادر می‌شود و بدیهی است در صورت رعایت نکردن موازین مربوطه، در خصوص وضعیت مجوزهای بهداشتی صادر شده، تصمیم گیری و در صورت لزوم اقدام قانونی صورت می پذیرد.

وی همچنین به موضوع مرغ‌های مصرفی نیز اشاره کرد و ادمه داد: آنهایی که دارای تاییدیه و مجوزهای مربوطه از سازمان دامپزشکی بوده و حائز شرایط بهداشتی از وزارت متبوع و استانداردهای ملی مربوطه باشند، به عنوان ماده اولیه قابل قبول، در فرآورده های مذکور مورد استفاده قرار می گیرند.

حسینی مدیر کل فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره چگونگی رسیدگی به تخلفات شرکت های غذایی، اظهار کرد: اسامی تمامی این واحدهای تولیدی که براساس نتایج آزمون آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو و آزمایشگاه های کنترل معاونت های غذا و دارو سراسر کشور تخلف آنها تایید و بر این اساس از سوی مراجع قضائی برای شان محکومیت صادر شده است، مطابق مقررات و در زمان مقتضی اطلاع رسانی لازم صورت می گیرد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *