بخش دیگری از تاریخ سینمای ایران ماندگار شد

13:56 - 15 آبان 1397
کد خبر: ۴۶۵۶۶۵
موسسه سینما شهر با خرید لابراتوار فیلمساز، مکان این شرکت قدیمی که بخش مهمی از فیلم‌های تاریخ سینمای ایران در آن تولید شده است را حفظ کرد.

بخش دیگری از تاریخ سینمای ایران ماندگار شدبه گزارش گروه فرهنگی به نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری این لابراتوار که نقش مهمی در سینمای ایران داشته‌است در اوایل سال ۱۳۹۳به دلیل دیجیتالی شدن صنعت سینما تعطیل شد و اخیرا با بازسازی توسط موسسه سینما شهر به عنوان محل جدید این موسسه و مرکز پشتیبانی سینما‌های کشور به بهره برداری رسید.

محمد مهدی حیدریان رییس سازمان سینمایی در بازدید از محل سابق لابراتوار فیلمساز با ابراز خوشنودی از حفظ این بنای تاریخی پیشنهاد کرد: بخشی از لابراتوار‌های فیلم که سیر تحول و تاریخچه این صنعت را نشان می‌دهد در این ساختمان به عنوان موزه صنعت لابراتوار فیلم نگهداری شود.

در این بازدید که در حاشیه جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان امور سینمایی و سمعی بصری انجام شد سالن سینما با ظرفیت ۵۰ نفر جهت نمایش فیلم و کنترل استاندارد‌های کیفیت صدا و تصویر نیز به بهره برداری رسید.

لابراتوار فیلمساز در سال ۱۳۴۶ در تهران واقع در خیابان مفتح جنوبی کوچه بوربور به عنوان لابراتوار ظهور و چاپ تأسیس شد و بخش عمده فعالیت آن از بدو تأسیس تا اواخر دهه۱۳۵۰ ظهور و چاپ فیلم‌های تبلیغاتی بود، اما از دهه ۱۳۶۰ شرکت فیلمساز به یکی از اصلی‌ترین لابراتوار‌های ظهور و چاپ فیلم‌های سینمایی تبدیل شد.

بیش از ۳۷۰ فیلم سینمای ایران از «مغول ها» و «غریبه و مه» و «باغ سنگی» تا «اجاره نشین ها» و «کانی مانگا» و «شاید وقتی دیگر» و تا «مرهم» و «سعادت آباد» مراحل فنی را در این لابراتوار انجام داده اند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *