کد خبر: 462011
تاریخ انتشار: 12:36 - 01 آبان 1397 - 2018 October 23
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران در گفت‌وگو با میزان:
خبرگزاری میزان- رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران گفت: گوشت داخلی پیر یعنی گوشت دام‌های ماده، و زمانی که این دام‌ها در کشتارگاه ذبح می‌شود قابل مصرف در مغازه‌ها نیست، زیرا این محصول پر از چربی و رنگ آن همانند جیگر است.

سید احمد مقدسی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان درخصوص صحت خبری مبنی بر اینکه گوشت‌های برزیلی موجود در بازار از برزیل وارد می‌شود و گوشت دام‌های پیر ایرانی است، بیان کرد:گوشت داخلی پیر یعنی گوشت دام‌های ماده، و زمانی که این دام‌ها در کشتارگاه ذبح می‌شود قابل مصرف در مغازه‌ها نیست، زیرا این محصول پر از چربی و رنگ آن همانند جیگر است.

وی در ادامه افزود: گوشت دام ماده پیر عمدتا برای تولید سوسیس و کالباس استفاده می‌شود و ارزش غذایی برای فروش در سوپر مارکت‌ها را ندارد و نا پز هستند و حتی اگر دو روز روی شعله باشند امکان پخت برای آن وجود ندارد.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران تاکید کرد: با وجود ویژگی‌های این گوشت صحت این خبر بعید به نظر می‌رسد.

مقدسی در پاسخگو به این سوال که آماری از واردات گوشت گوساله برزیلی در گمرک وجود ندارد، تصریح کرد:، چون مخالف واردات گوشت هستم آماری از این موضوع ندارم.

انتهای پیام/
۱) نظرات ارسالی شما، پس از تایید توسط خبرگزاری ​میزان​ ​در سایت ​منتشر خواهد شد​.​
۲) خبرگزاری میزان٬ نظراتی را که حاوی توهین، هتاکی و افترا باشد را منتشر نخواهد کرد .
۳) لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید .
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود ، پس از تعیین تکلیف نظر موضوع به اطلاع شما خواهد رسید .
نام:
ایمیل:
* نظر:
اقتصادی-خبر-وکیل آنلاین
اقتصادی-خبر-وکیل آنلاین
آخرین اخبار گروه اقتصاد
اقتصادی-خبر-وکیل آنلاین
فرهنگی-اقتصادی-داخلی
فرهنگی-اقتصادی-داخلی
فرهنگی-اقتصادی-داخلی
اقتصاد-زندانیان