۱۵۰۰ تن عسل در چهارمحال و بختیاری تولید شد/ تفاوت گوشت "برزیلی" با گوشت "ایرانی"/ راه اندازی اولین مزرعه پرورش کروکودیل خراسان رضوی تاپایان سال

11:17 - 01 آبان 1397
کد خبر: ۴۶۱۹۵۶
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: یک هزار ۵۰۰ تن عسل در چهارمحال و بختیاری در سالجاری تولید شد.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، سرعین در زمره ۱۴ شهر نمونه گردشگری کشور، ثبت ۸۲ طرح اختراع در سامانه ثبت اختراع پارک فناوری اردبیل، آتش‌سوزی در کارگاه فرآوری عسل در تبریز، افزایش ۱۱ درصدی صادرات فرش دستباف زنجان، صادرات محصولات کشاورزی استان به بیش از ۱۰ کشور و ۱۵۰۰ تن عسل در چهارمحال و بختیاری تولید شد اینها عناوین اخباری هستند که می توانید در بسته خبری امروز مرور کنید.
 
ثبت ۸۲ طرح اختراع در سامانه ثبت اختراع پارک فناوری اردبیل

دکتر قلی پوری، رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل با اعلام این خبر گفت: این پارک توانسته است با اطلاع‌رسانی و جلب نظر نخبگان و فرهیختگان استان، تعداد ۸۲ طرح اختراع را که از اداره ثبت اختراعات کشور به این پارک ارجاع شده بود، با بهره‌مندی از نظریات استادان، دانشمندان و متخصصان استان اردبیل، غربالگری کرده و نتایج را جهت طی فرایند ثبت اختراعات به اداره ثبت اختراعات ارسال کند.

۱۵۰۰ تن عسل در چهارمحال و بختیاری تولید شد/ تفاوت گوشت
وی تصریح کرد: این خدمت از بدو تاسیس پارک علم و فناوری استان اردبیل با پیگیری مسئولان پارک فراهم شده و نخبگان و فرهیختگان می‌توانند به سامانه ثبت اختراع به نشانی http://iripo.ssaa.ir مراجعه کنند و با انتخاب پارک علم و فناوری استان اردبیل به عنوان مرجع داوری از این خدمات بهره‌مند شوند.
 
سرعین در زمره ۱۴ شهر نمونه گردشگری کشور

‌جعفر بذری ‌بازرس جامعه هتلداران ایران با اشاره به ضرورت برون‌سپاری خدمات ارائه شده از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حمایت و همراهی بخش خصوصی، اظهار کرد: ما در سرعین هتل ۵ ستاره نداریم، اما هتل لاله، ارشاد، رویال، رضوان و بوستان جزو هتل‌های چهار ستاره محسوب می‌شود، ولی آمادگی داریم در صورت مشارکت سرمایه‌گذاران نسبت به احداث هتل پنج ستاره اقدام کنیم.

وی ضرورت حضور گردشگران خارجی و بین‌المللی را احداث هتل‌های مجهز و تحول در بخش ساخت و ساز‌های مراکز اقامتی و پذیرایی توصیف کرد و افزود: با توجه ببه اینکه شهرستان سرعین جزو ۱۴ شهر نمونه گردشگری کشور است و سالانه ۷ میلیون گردشگر را پذیرش می‌کند ضرورت دارد در این شهر در کنار احداث هتل پنج ستاره یک سالن همایش بین‌المللی به ظرفیت یک هزار و ۵۰۰ نفر احداث شود به طوری که به دلیل نبود این امکانات ما نتوانستیم امسال میزبان نشست تورلیدر‌های بین‌المللی باشیم.بازرس جامعه هتلداران ایران با بیان اینکه در سرعین شورا و شهرداری حاضر هستند در قبال احداث هتل ۵ ستاره پروانه ساختمانی رایگان به سرمایه‌گذار اعطا کنند، اظهار کرد: در سال‌های اخیر تلاش شده است تا با ارتقای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وزارتخانه این مجموعه بیش از این مورد حمایت دولتی قرار گیرد چرا که در صورت تبدیل این مجموعه به وزارتخانه قطعا تحول جدی را در صنعت گردشگری و حمایت از سرمایه‌گذاران شاهد خواهیم بود.
 
آتش‌سوزی در کارگاه فرآوری عسل در تبریز

«محمد قلیزاده» مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز در تشریح این خبر گفت: پیش از ظهر دیروز با اعلام وقوع آتش‌سوزی مغازه‌ای در خیابان پاسداران، آتش‌نشانان ایستگاه شماره سه جهت بررسی و اطفا حریق، به محل حادثه اعزام شدند.

۱۵۰۰ تن عسل در چهارمحال و بختیاری تولید شد/ تفاوت گوشت
وی با اشاره به این‌که این آتش‌سوزی، صدمات جانی نداشت، افزود: این حادثه بر اثر نشت گاز از گلویی پیک‌نیک رخ داده بود و پیش از رسیدن آتش‌نشانان، شهروندان با استفاده از خاموش‌کننده‌های دستی اقدام به اطفاء کرده و موفق به اطفاء حریق نشده بودند.مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز از شهروندان درخواست کرد تا پیش از استفاده از هر گونه لوازم گازسوز، آن را مورد بررسی قرار داده و در صورت داشتن نقص فنی نسبت به رفع آن در اسرع وقت اقدام کنند.
 
افزایش ۱۱ درصدی صادرات فرش دستباف زنجان

سیدمحسن جعفری مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان اظهار کرد: میزان صادرات فرش دستباف با مبدا تولید استان زنجان در شش ماهه امسال برابر با ۷ میلیون و ۹۸۰ هزار دلار بوده است که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است.

این مسئول ادامه داد: در حال حاضر صادرات فرش دستباف با مبدا تولید زنجان مشتریان و بازار‌های سنتی خاص خود را دارد و توانسته در این حوزه شناخته شود.وی افزود: دو نوع فرش‌های پشمی و ابریشمی در استان زنجان تولید می‌شود و در حال حاضر کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس، کانادا، ایتالیا، آفریقای‌جنوبی و برزیل از جمله مشتریان و کشور‌های هدف صادرات فرش پشمی با مبدأ تولید استان به‌شمار می‌روند.جعفری خاطرنشان کرد: کشور‌های ژاپن، روسیه و چین نیز مقصد صادرات فرش‌های ابریشمی با مبدأ تولید استان زنجان محسوب می‌شوند و میزان صادرات هدف‌گذاری شده در این حوزه برای سال گذشته ۱۲ میلیون دلار بوده است.وی با اشاره به پتانسیل استان در تولید فرش دستباف، تصریح کرد: استان پتانسیل بالایی را در زمینه تولید فرش دستباف دارد، ولی بازاریابی و شناسایی مشتری مستمر بسیار مهم است که باید مورد توجه قرار گیرد و افزایش مشتری دائمی و مستمر فرش دستباف استان زنجان، می‌تواند سبب استفاده از پتانسیل‌های فرش استان شود.مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، یادآور شد: بیشترین نقشه‌هایی که در استان بافته می‌شود طرح بیدگینه، طرح قلتوق و طرح ماهی افشار است که در این بین طرح ماهی افشار نیز بیشترین میزان خرید و فروش را به خود اختصاص داده است.
 
صادرات محصولات کشاورزی استان به بیش از ۱۰ کشور

عبدالله جعفری مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان در جمع خبرنگاران، اظهارکرد: طی شش ماه نخست امسال، بالغ بر ۱۳ هزار و ۷۳۲ تن انواع محصولات کشاورزی به ارزش بیش از ۱۱ میلیون و ۲۵۰ هزار دلار از استان زنجان صادر شده است.

۱۵۰۰ تن عسل در چهارمحال و بختیاری تولید شد/ تفاوت گوشت
این مسئول ادامه داد: امسال محصولات تولیدی استان زنجان به بیش از ۱۰ کشور از جمله روسیه، عراق، هلند، ترکیه، آلمان، اتریش، لهستان، کویت و پاکستان صادر شده است.وی انواع فرآورده‌های لبنی، کشمش، سیر، تخم‌مرغ نطفه‌دار و جوجه یک روزه را عمده محصولات صادراتی استان زنجان طی سال‌جاری برشمرد و افزود: شرایط اقلیمی و آب و هوایی حاکم بر استان زنجان، امکان مصرف پایین کود و سم در مقایسه با نرم کشوری و به تبع آن زمینه تولید محصولات کشاورزی پاک و سالم را فراهم کرده است، از این‌رو انواع محصولات تولیدی در استان قابلیت صادراتی بالایی دارد.جعفری خاطرنشان کرد: خوشبختانه تا به امروز نیز برای ارتقای صادرات محصولات کشاورزی اقدامات مطلوبی انجام گرفته و برنامه‌های مختلفی در حال پیگری است. این در حالی است که تولیدات مذکور اغلب به صورت فرآوری شده صادر می‌شود؛ در واقع امسال کشور‌های مختلفی مصرف‌کننده محصولات تولیدی کشاورزان استان زنجان بوده‌اند و این می‌تواند نویدی برای بهبود صادرات در سال‌های آتی باشد.
 
زعفران بی متولی

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در کشور ما برای محصولی مانند چای که در یک استان تولید می‌شود «سازمان چای» راه اندازی شده و این در حالی است که بخش عمده‌ای از چای ما وارداتی است.سید هاشم نقیبی حسینی افزود: در مقابل، برای محصولی مانند زعفران که بیش از ۱۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی زیر کشت آن است و میلیارد‌ها دلار ارزش صادراتی دارد هیچ سازمان و تشکیلاتی ایجاد نشده است.رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی نیز با تایید این مطلب گفت: دولت باید برای ایجاد مرکز مبادلاتی زعفران و محصولاتی از این جنس کمک‌های مالی و معنوی انجام دهد.

علی شریعتی مقدم افزود: این مرکز یا سازمان باید بتواند بستر و ساز و کاری را ایجاد کند که پیوند مستقیم میان تولید کننده، صادرکننده و شرکت‌های فرآوری و بسته بندی زعفران فراهم شود.وی اظهار داشت: کارکرد دیگر این مرکز یا سازمان باید ارائه آموزش‌های لازم به فعالان بخش زعفران و پیگیری کنترل کیفیت آن باشد تا اگر فردی خواست در این حوزه سرمایه گذاری کند بداند که برای زعفران خالص سرمایه گذاری کرده است.او گفت: در انگلستان که جایگاهی در تولید زعفران ندارد، موزه زعفران ایجاد شده است، اما ما به عنوان اصلی‌ترین تولید کننده این محصول در جهان هنوز چنین بستر هویتی برای زعفران کشور ایجاد نکرده ایم تا بتوانیم اطلاعات این محصول، تاریخچه و روش‌های فرآوری آن را توضیح دهیم. مشاور بازرگانی مرکز ملی گیاهان دارویی نیز گفت: راه اندازی مرکز مبادلات تجاری برای زعفران باید هم در خارج و هم در داخل کشور پیگیری شود.ابوالفضل براتی افزود: تنها در این صورت است که راهبرد‌ها و سیاست‌ها به درستی اعمال می‌شود هر چند که رویکرد ما بیشتر توسعه بازار‌های خارجی است.این فعالان بخش کشاورزی هر چند نامی از «شورای ملی زعفران» نمی‌برند، اما اظهارات آنان به شکل تلویحی نشان از ناخرسندی و نارضایتی کامل آنان از عملکرد این شورا به عنوان یک ساختار ایجاد شده برای زعفران و متولی این محصول دارد.
 
۱۵۰۰ تن عسل در چهارمحال و بختیاری تولید شد

ذبیح الله غریب رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه یک هزار ۵۰۰ تن عسل در چهارمحال و بختیاری در سالجاری تولید شد، اظهار داشت: در چهارمحال و بختیاری بیش از ۱۵۰ هزار کندو عسل وجود دارد.

۱۵۰۰ تن عسل در چهارمحال و بختیاری تولید شد/ تفاوت گوشت
وی بیان کرد: بیش از یک هزار و ۵۰۰ زنبور دار در چهارمحال و بختیاری فعالیت می‌کنند.وی ادامه داد: پرورش زنبور عسل یکی از ظرفیت‌های استان چهارمحال بختیاری به شمار می‌رود.رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: توسعه زنبور داری در چهارمحال و بختیاری مورد توجه قرار گرفته است.
 
تفاوت گوشت "برزیلی" با گوشت "ایرانی"

احمد شریعتی مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی در خصوص گوشت‌های منجمد برزیلی، اظهار کرد: گوشتی که در حال حاضر تحت عنوان گوشت برزیلی وارد می‌شود، برچسب، تاریخ کشتار و کد رهگیری دارد، مهر برزیل روی آن حک شده است.وی با اشاره به تفاوت گوشت ایرانی و برزیلی افزود: کارتن، فرمت، قطعات و زبان روی برچسب‌ها متفاوت بوده، تاریخ، محل کشتار و نام شهر برزیلی روی آن حک شده و تاریخ‌ها به لاتین است.

شریعتی بیان کرد: این گوشت‌ها عمدتا توسط شرکت‌های پشتیبانی وارد می‌شود که تحت عنوان گوشت‌های برزیلی تولید شده است. این گوشت‌ها باید تحت شرایطی بسته‌بندی، منجمد وارد شود که قابل تشخیص بوده مگر اینکه گوشتی فاقد کارتن و برچسب باشد که شاید نتوان تشخیص داد.مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی در خصوص واردات گوشت، عنوان کرد: ما در زمینه گوشت‌های منجمد واردکننده نیستیم و این گوشت‌ها از مبادی خروجی به صورت هوایی و کشتی به طور مثال از بندر شهید رجایی و بندرعباس وارد می‌شود و توسط پرواز‌های مستقیم به تهران می‌آید که بعد به استان ما یا سایر استان‌ها وارد می‌شود.وی ادامه داد: گوشت گرم نیز همین رویه را دارد و ما در حال حاضر این گوشت را سه تا چهار بار در هفته با تناژ‌های مختلف به صورت مستقیم از استرالیا وارد می‌کنیم که در فرودگاه کار‌های کنترل، نظارت و توزیع آن انجام می‌شود. از ارمنستان، روسیه و گرجستان نیز گوشت‌هایی به صورت مدیریت شده وارد شده و مقداری در تهران بسته‌بندی می‌شود و در فروشگاه‌ها توزیع می‌شود.
 
راه اندازی اولین مزرعه پرورش کروکودیل خراسان رضوی تاپایان سال

محمد رضا مهدیزاده مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به سفر سالیانه بیش از ۲۵ میلیون زائر و گردشگر به مشهد و کمبود جاذبه‌های گردشگری، ایجاد عرصه‌های جدید از جمله حیات وحش می‌تواند به رونق گردشگری کمک کند و در این راستا راه اندازی مزرعه پرورش کروکودیل می‌تواند موثر واقع شود.

۱۵۰۰ تن عسل در چهارمحال و بختیاری تولید شد/ تفاوت گوشت
وی افزود:پرورش کروکودیل با توجه به وجود قابلیت صادرات پوست این گونه، دارای درآمد و ارزش فراوانی است و پرورش هر کروکودیل ۲.۵ تا ۳ سال طول می‌کشد که پس از آن پوست این حیوان آماده دباغی و صادرات می‌شود.مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: صادرات گوشت این حیوان نیز از ارزش و تقاضای بالایی برخوردار است که در این زمینه نیز در حال برنامه ریزی هستیم.همچنین علیمیرزایی مدیر مزرعه کروکودیل در خصوص راه اندازی این مجموعه اظهار کرد:جهادکشاورزی بویژه مدیریت شیلات خیلی به ما کمک کردند و امیدواریم بتوانیم تا دهه فجر امسال، کروکودیل‌های مولد را از خارج وارد کرده و از سال بعد دنبال تکثیروپرورش این حیوان هستیم.وی افزود:من و همسرم حدود ۷ سال است که بدنبال ایجاد این مرکز بودیم و خیلی از ادارات مانع تراشی‌های متعددی داشتند، که درنهایت با کمک جهادکشاورزی و حمایت ویژه استاندار توانستیم موافقت‌های اصلی آن را بگیریم.مدیر مزرعه پرورش کروکودیل ادامه داد:هیچ تسهیلاتی از دولت نگرفتیم و اصلا هم دنبال دریافت وام نبوده و نیستیم و علاوه بر این تاکنون خیلی از املاک و ثروت خود را در این راه گذاشتیم و با وجود نوسانات ارز و افزایش قیمت دلار، با این وجود خودمان می‌خواهیم اقدام به واردات این حیوان کنیم و فقط از مسئولین تقاضا داریم که ما را حمایت بیشتر کنند تا بتوانیم ضمن اشتغالزایی، درآمدزایی خوبی را نیز ایجاد کنیم.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *