لزوم ترویج مصرف الگو‌های غذایی سالم مبتنی بر غذا‌های سنتی

12:15 - 24 مهر 1397
کد خبر: ۴۶۰۲۶۵
دسته بندی: جامعه ، عمومی
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: اضافه وزن، چاقی و به دنبال آن بیماری‌های غیر واگیر یکی از مشکلات اساسی حوزه غذا، تغذیه و نظام سلامت است.

لزوم ترویج مصرف الگو‌های غذایی سالم مبتنی بر غذا‌های سنتی

به گزارش گروه جامعه ، رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه اضافه وزن، چاقی و به دنبال آن بیماری‌های غیر واگیر یکی از مشکلات اساسی حوزه غذا، تغذیه و نظام سلامت است، گفت: به دلیل عدم پیروی از الگو‌های غذایی سالم و تغذیه‌ای، کمبود ریز مغذی‌ها از جمله کمبود ویتامین D، کلسیم و آهن نیز در کشور شیوع گسترده‌ای دارد.

هدایت حسینی گفت: امسال شعار روز جهانی غذا با عنوان اقدامات ما آینده را می‌سازد  بر اقدامات مؤثر و همکاری سازنده برای بهبود وضعیت غذا و تغذیه، تأکید دارد و خواستار ریشه کنی گرسنگی از جهان تا سال ۱۴۱۰ است.

وی افزود: در حال حاضر عدالت در توزیع مواد غذایی در جهان یکی از مهمترین موضوعاتی است که مورد توجه است در حالی که ۸۲۰ میلیون نفر در جهان دچار سوء تغذیه هستند؛ همزمان ۶۷۲ میلیون نفر دچار چاقی و ۱.۳ میلیارد نفر دچار اضافه وزن می‌باشند. عدالت در توزیع مواد غذایی، توجه به منابع جدید غذایی جهت تأمین نیاز‌های مصرف کنندگان، همکاری مؤثر در ریشه کنی گرسنگی و توسعه مصرف غذا‌های سالم و مغذی برای جمعیت ساکن در زمین از مهمترین اهدافی است که باید بهبود وضعیت غذا و تغذیه جهان در نظر داشت.

 

به گفته رییس انستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی کشور سرمایه گذاری برای رفع گرسنگی و سوء تغذیه در جهان نقش مؤثری در بهبود رشد و تکامل کودکان و نوجوانان دارد، به نحوی که براساس گزارش سازمان غذا و کشاورزی با بهبود تغذیه و رفع سوء تغذیه در جامعه از طریق ارتقاء و بهبود شرایط جسمی و فکری آحاد جامعه می‌توان میزان تولید ناخالص ملی را تا ۱۶.۵ درصد افزایش داد و به ازاء هر یک ریال سرمایه گذاری در پیشگیری از گرسنگی و سوء تغذیه، می‌تواند حداقل ۱۵ ریال بازگشت سود به جامعه را انتظار داشت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *