افزایش بازرسی از سفره خانه های سنتی در ایام نوروز

20:10 - 06 فروردين 1395
کد خبر: ۱۵۲۷۸۷
رئیس ستاد سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: بازرسی از سفره خانه های سنتی در ایام نوروز افزایش یافته است.
به گزارش گروه جامعه ، رضا غلامی تصریح کرد: در سال گذشته، بازرسی های بازرسان بهداشت محیط سبب خارج کردن مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی و در امان ماندن 10 میلیون و 700 هزار نفر از مردم شده است.

رئیس ستاد سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر تیز بینی بازرسان بهداشت محیط خاطرنشان کرد: در بازرسی های صورت گرفته شده از مراکز خدماتی، مقدار زیادی از مواد غذایی غیر بهداشتی و فاسد از چرخه مصرف خارج شد.

وی تعداد نمونه برداری میکروبی از مواد غذایی سنتی را بیش از 12 هزار مورد دانست و افزود: همچنین بیش از 3 هزار و 200 مورد از مواد غذایی صنعتی در سطح عرضه نمونه برداری صورت گرفت.

رئیس ستاد سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، بازرسی از سفره خانه های سنتی و کنترل دخانیات را یکی از فعالیت های بازرسان بهداشت محیط در سراسر کشور در ایام نوروز دانست و گفت: این بازرسی ها با همکاری نیروی انتظامی و هماهنگی دستگاه قضایی انجام می شود.

انتهای پیام/




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *