بفرمائید یک لقمه سرطان!

2:20 - 20 بهمن 1394
کد خبر: ۱۳۲۵۸۹
خوردن هات داگ 21 درصد احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
به گزارش گروه فضای مجازی ، مرکز تحقیقات سرطان آمریکا در پ‍‍ژوهشی جدید به این نتیجه رسیده که یک هات داگ کامل به اندازه یک پاکت سیگار به بدن آسیب وارد می کند.

محققان معتقدند گوشت‌های فرآوری شده به دلیل نیترات بالا می‌توانند خطر ریسک ابتلا به بسیاری از بیماریها مثل سرطان و بیماری‌های قلبی، دیابت را بالا ببرند. مضر بودن هات‌داگ به علت اضافه شدن ماده نیتریت سدیم به آن است تا رنگ صورتی و دل فریبی پیدا کند.

نتایج تحقیقات موسسه سرطان آمریکا ثابت می کند هر 50 گرم از گوشت فرآوری‌شده یعنی فقط یک هات‌داگ در روز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا 21 درصد افزایش می‌دهد.

 /انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: سلامت و تندرستی


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *